gratis kontaktannonser utan registrering kristiansand

, bra föreläsare och bra upplägg med fina lokaler, bra program med välplanerade pauser med bra lunch och fika. Miljö Utveckling delar varje år ut Miljöstrategipriset. Ett trivsamt sällskap som bjöd in till att nätverka och tillsammans driva hållbarhetsfrågorna. Inspirationen till det egna hållbarhetsarbetet och de möjligheter vi står inför och att få träffa kollegor i branschen. Tobias Wendrup, Order Nordic AB, intressanta föreläsare, fina lokaler och bra urval av utställare. gratis kontaktannonser utan registrering kristiansand

Milj strategidagarna: Gratis kontaktannonser utan registrering kristiansand

Presenterar, konferensen om hållbarhetsarbete i praktiken 6-7 november 2019, quality Hotel Globe i Stockholm, boka. Hans Flyman, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Bra tips, tankar och målsättningar att ta med sig i vardagen. Läs mer och nominera här, konferens, den här biljetten ger dig en plats på konferensen dag ett den 6 november. Stanna kvar dagen efter huvudkonferensen och fördjupa dig inom ett specifikt område i våra workshops. På Miljöstrategidagarna får du en inspirerande mix av praktiska erfarenheter och strategiskt viktig överblick över det snabbrörliga hållbarhetsområdet. Bra mingel och bra mix mellan program och lätta pauser som inbjöd till mingel. Att vara partner till Miljöstrategidagarna är ett unikt tillfälle att synas och träffa hållbarhetsproffs inom både offentlig sektor och det privata näringslivet. Målet är att du ska få med dig kunskaper som du kan jobba vidare med på hemmaplan.

Videos

BdkSek Main dlm Utan. 6 990 kr exklusive moms. Både sakkunniga, kända och duktiga på att framföra sina respektive presentationer. Madeleine Nordqvist, MTR Nordic AB, upplägg, kombination av talaruppsättning, möjlighet till nätverkande och seminarium. Det går till en verksamhet som har utformat en tydlig hållbarhetsstrategi som förankrats i ledningen och genomförts på ett föredömligt sätt. Två dagar om hållbarhet, med sikte på framtiden. 10 980 kr exklusive moms, köp. 4 990 kr exklusive moms, köp.